Cacics de barri

Ca n'Humet, Masnou

A la darrera reunió entre Ajuntament i entitats en la que va sortir el tema de Ca n’Humet personalment em vaig sentir més a prop d’un ciutadà de Mogadiscio que de Masnou, i és que ara al nostre poble ja no governa el govern, sinó que sembla que ho fan els cacics de barri.

El govern ha decidit reduir l’horari de les activitats culturals que es feien a Ca n’humet, ja no es pot acabar a les 2.30h com horari màxim, sinó que aquestes acabaran a la 1 com a màxim. L’explicació és senzilla, sempre i quan vostès siguin ciutadans d’una república bananera.

L’Ajuntament té signat un acord amb els veïns. Quan els representants de les entitats preguntem qui son els veïns, la resposta és, com no podia ser d’una altra manera, ELS VEÏNS! Però qui els representa, insistim, no hi ha resposta… però com han estat escollit aquests representants? no hi ha resposta… democràticament? no ho saben… qui signa aquest acord per part dels veïns? no ho saben…

Resumint, que després de dos mesos preguntant quin horari hi hauria per fer esdeveniments culturals a Ca n’Humet, la mesura de retallar l’horari és fruit d’un acord entre l’Ajuntament i… bé no ho sabem del cert, però sembla que son un grup de veïns que s’ha proclamat representant del barri d’Ocata (del qual soc veí des de fa més de 30 anys) “por la gracia de Dios”. L’Ajuntament no ens sap dir qui representa aquests veïns, com escullen els representants, ni qui signa l’acord, però pretenen que entenguem que és un acord “vàlid”. Falta vergonya en aquest país…

L’actual govern ens diu que aquest acord ja hi era i que els acords estan per complir-se… curiós quan els seus membres declaren en diversos mitjans que son partidaris de saltar-se les sentències dels més alts tribunals de l’estat, quan aquestes van en contra de la política lingüística del seu partit.

El de sempre, quan les lleis serveix als interessos polítics, els nostres “representants” les converteixen en intocables, però quan aquestes no els van a favor “ens les passem pel forro dels collons” que per alguna cosa m’han votat! repeteixo, falta vergonya en aquest país!!!

Un pensament sobre “Cacics de barri

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s