Més mentides sobre Ca n’humet…

Ca n'Humet, Masnou

Acabo de llegir l’entrevista a la regidora de Joventut sobre el centre de participació juvenil de Ca n’Humet. Deixant de banda els diferents judicis de valor amb els quals no estic d’acord i la comoditat alarmant de les preguntes, hi ha tres temes concrets en els quals la regidora menteix i crec que és necessari aclarir-ho.

A la primera resposta afirma que la celebrada el 18 de nombre era “la primera reunió amb el veïns des de la construcció de l’equipament”. El passat mes d’octubre la regidora, acompanyada per el cap d’àrea de serveis a les persones, van afirmar que existia un pacte signat entre veïns i ajuntament que impedia a les entitats realitzar activitats més enllà de la una de la nit, vaig fer un escrit fa unes setmanes al respecte. Ens vol fer creure la regidora que l’Ajuntament signa pactes amb veïns sense mantenir prèviament una reunió amb ells? O és que aquest pacte no existeix? Sigui com sigui la regidora menteix…

Sembla, si llegim només la resposta de la regidora a la segona pregunta, que l’actuació de la policia va ser perfecte, i que n’està molt satisfeta d’haver tancat l’accés a l’equipament durant una hora, ja que així van assolir els seus objectius (personals?). Curiosa però la versió del Masnou Viu, butlletí del govern, al respecte, quan afirma que “la situació va comportar que de manera precipitada es tanqués l’equipament”. En que quedem?

A la tercera pregunta trobem la tercera mentida, quan parla de l’horari actual de l’equipament. Segons la regidora el nombre d’hores que l’equipament obre actualment respon al pressupost existent.
Els plecs tècnics del concurs per a la dinamització de l’espai deixa ben clar, a la pàgina 6, que l’horari serà el següent fins a la redacció del reglament de l’equipament:

1) Dies feiners (de dilluns a divendres) ……….. : de 17:00 a 21:30 hores.
2) Dissabtes ……………………………………………. : de 11:00 a 14:00, i de 17:00 a 22:00 hores.
3) Diumenges ………………………………………….. : restarà tancat

Aquest horari no s’està complint ja que els dies feiners l’equipament tanca a les 21h per ordre de la regidoria, ja que l’empresa estava obligada a garantir com a mínim el nombre d’hores que marcaven els plens, i per tant, la regidoria pot garantir, amb l’actual pressupost, que l’equipament obri mitja hora més cada dia feiner, perquè no ho fa? Potser li haurem de preguntar a la senyora Rolán, si és que a hores d’ara encara manté alguna tipus de credibilitat…

Un pensament sobre “Més mentides sobre Ca n’humet…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s