Més mentides sobre Ca n’Humet, capítol 2…

Ca n'Humet, Masnou

No hi ha res pitjor per un mitjà de comunicació que tenir com al consell d’administració els polítics dels que als hauràs de parlar. M1TV, la televisió pública del Maresme, mai ha deixat de ser res més que un altaveu (pagat per tots) al servei dels que manen. Ho era quan a Masnou manaven els “d’esquerres” i ho és ara que manen les dretes…

L’últim episodi el podem veure en el vídeo que la televisió publica (pamflet privat) ha fet sobre Ca n’Humet. Només dura dos minuts i soc conscient que en dos minuts no poden encabir-hi tot el que ha passat l’últim mig any, però hi ha algunes coses que fan una mica de pena…

1- En cap moment es parla de Judit Rolan, la gran protagonista amb la seva erràtica actuació envers tot allò relacionat amb Ca n’Humet. Sembla que el Masnou no tingui regidor/a encarregat de la gestió de l’equipament.

2- El vídeo no parla de la protesta que joves, entitats i ciutadans van fer dins de ca n’Humet el passat 18 de Novembre, ni de l’actuació policial (manada per l’alcalde, segons va reconèixer al Ple de desembre) que va impedir l’accés a l’equipament a moltes persones durant dues hores. Aquestes persones demanaven de forma pacífica una reunió per conèixer que es volia fer amb Ca n’Humet, això era massa per la senyora de la que parlava al punt 1.

3- L’alcalde parla d’un inventari com el motiu per el qual es va tancar l’equipament durant una setmana. A hores d’ara l’alcalde deu ser l’únic que no sap que aquest motiu és totalment fals. Ni l’anterior empresa es va quedar a fer “traspas de poders” a la nova, ni la nova es va posar a treballar fins que el contracte va estar signat.
L’equipament va estar tancat perquè a l’empresa adjudicatària del servei li mancava un paper de la seguretat social per presentar, i fins que no va estar presentat no es podia signar contracte, i per tant no podien començar a treballar.

4- La situació informativa és tant esperpèntica que arriben a afirmar que Marta Neira era l’antiga regidora de Joventut. Marta Neira mai ha estat regidora de Joventut. Ens podem fer una idea del profund treball d’investigació que van fer els “periodistes” encarregats de cobrir la notícia.

5- El que defineix millor la situació actual de ca n’Humet durant el vídeo és la imatge de portes tancades que es veu contínuament, només tallada per l’aparició (estel·lar) de l’alcalde. Aquest és l’estat de l’equipament actualment, tancat durant moltes hores al dia i tancat durant els dies que els joves (normalment) tenen festa: pont de la constitució o els primers 10 dies del mes de gener, per posar dos exemples recents.

Em sembla bé que CiU i ERC facin propaganda de la seva visió de la realitat, però que la paguin amb els seus diners. Els nostres impostos que els gastin en obrir més hores els equipaments públics, per exemple.

4 pensaments sobre “Més mentides sobre Ca n’Humet, capítol 2…

  1. Noi, tens tota la raó !…sí desajusten una cosa tant óbvia com qui era la Regidora de juventut, qui no ens diu que no ho desajusten tot ? Periodisme al servei del poder i no de la veritat…quina pena !

  2. No crec que per un error d’un càrrec haguem de pensar que tot és mentida… a més han fet moltes altres coses bé, per una de malament no cal jutjar. No caiguem que en el fonts tots som persones!

    1. https://noesrespersonal.wordpress.com/2011/11/25/democracia-superficial-contra-profunda-ca-nhumet/

      En aquest enllaç pots veure el tractament de diversos mitjans sobre el conflicte entre entitats i ajuntament. El gran problema de la notícia de M1TV és la simplificació de la situació. Al final sembla que l’únic problema va ser que tanques l’equipament 4 dies… Això no és així, hi ha moltes coses mal fetes, començant per la supèrbia de la regidora de joventut i la obligació d’un mitjà de comunicació és explicar-les

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s