Allò que no piula @rolanromero

Ca n'Humet, Masnou

El torn d’audiència pública del Ple va despullar definitivament la Regidora de Joventut, deixant a la vista de tothom les seves vergonyes. La lúcida i emotiva intervenció d’una assistent a la reunió que la regidoria de joventut havia convocat el passat dimecres per parlar de l’espai jove de la Festa Major no va deixar a ningú indiferent.

Tot ve d’un parell de piulades, nom amb el que es coneixen els missatges a la xarxa social twitter. En aquests missatges la regidora mostra el seu menyspreu envers les persones que van assistir a la reunió que ella mateixa havia convocat. Un gest que de ben segur assegurarà una millor assistència a les properes reunions que convoqui.

Però que provoca que una regidora perdi els papers gairebé dotze hores després d’acabar una reunió? Un cop més, no és res personal.

Els polítics i politiques estan massa acostumats a que la gent vagi a les reunions a tocar el violí, esperant a sentir com dringuen quatre calerons per donar les gràcies. Manca de costum a sentir opinions crítiques que qüestionin polítiques privatitzadores amb els espais públics com les que la senyora Rolán, i per extensió el govern municipal, han portat a terme a Ca n’Humet. El malestar ve de lluny, i s’ha revifat a les darreres setmanes quan ha transcendit que la regidora vol privatitzar (de facto) un altre espai públic competència d’una de les seves regidories.

@rolanromero no piula el seu afany per allunyar les entitats i col•lectius de la gestió de qualsevol equipament públic. No piula l’interès, molt proper a la sospita, que la regidora té per adjudicar la gestió dels equipaments a empreses externes, desentenent-se després de les condicions econòmiques que s’han pactat. La senyora Rolán no piula que si a les seves reunions només hi van els “quatre gats de sempre” és perquè la majoria estan farts de sentir-hi només mentides.

2 pensaments sobre “Allò que no piula @rolanromero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s