Pere Parés dimiteix com a cap de llista de CiU al Masnou

Masnou

Captura de pantalla 2015-06-09 a les 18.58.35

Avui s’ha confirmat oficialment que Pere Parés ha plegat. L’alcalde del Masnou ho seguirà sent fins dissabte, moment en el que Jaume Oliveras serà proclamat nou alcalde, veurem si amb els vots de ERC i CiU o només amb els dels republicans. Pere Parés dimiteix doncs com a cap de llista de Convergència i Unió, deixant pas al número sis de la llista, Romà López i deixant les regnes del grup municipal en mans de Noemi Condeminas.

Més enllà dels errors polítics que Parés i el seu govern han  pogut cometre en aquests quatre anys, com, per exemple, l’inacceptable intent de tancament de l’escola de música municipal o l’escàndol relacionat amb l’Associació Catalana de Municipis, cal dir que aquesta dimissió es deu a la mala gestió del pacte de govern.

Era evident que un gat vell com Oliveras voldria robar-li la cartera a CiU i al PSC, però Parés i companyia els ho han posat molt fàcil. Davant d’un Oliveras amb dedicació exclusiva que ha dedicat 4 anys a fer campanya, CiU ha tingut un alcalde a mitja jornada que ha mostrat un perfil molt baix. Ningú ha sigut capaç de contrarestar la maquinaria d’Oliveras durant aquests quatre anys on Esquerra Republicana s’ha fet amb el control de tot l’Ajuntament, començant pel vital departament de recursos humans des d’on han fet i desfet amb total impunitat.

Veurem quina és l’actitud de CiU en aquesta més que probable reedició del pacte de govern, però tot apunta a que trauran molt menys amb 5 regidors del que va aconseguir ERC l’any 2011 amb 3. Sembla que haurem d’esperar quatre anys per veure, de nou, la cara de sorpresos dels convergents quan vegin que els han tornat a fotre la cartera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s