#10N

Política

Ahir va ser 10N i tot va tornar a lloc. Rere la cortina (de fum), tot en ordre. El Mossos van tornar a atonyinar activistes de la PAH i Artur Mas torna a ser el Massies. La gent distreta, emocionada, alienada. És el moment, agafem-nos fort, que venen retallades.

Primer la independència i després ja veurem. Farem un nou país on “cada dia hi hagi gelat per postres”. Després ja ens diran que els de sempre seguirem pagant el primer, el segon, el pa i el vi. La roda segueix girant i “Mas no té pressa” per aturar-la. Cap governant pot passejar avui entre aplaudiments, ell sí. Cap governant rep abraçades, ell sí.

Avui és 11N. Aviat farà quatre anys que el rei Artur és a Palau, l’Oriol espera per ocupar el tron i els Mossos segueixen desnonant.

postit_5461f33f4eac94.26348985

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s