La poca vergonya de l’Ajuntament del Masnou

Masnou

beneficios-de-no-mentir1El passat divendres el web municipal informava de les obres de millora que s’estan duent a terme a la Nacional II. En aquesta notícia es podien llegir el següent:

“Segons ha informat el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament, Quim Fàbregas, aquests canvis són fruit d’una proposta que el consistori va fer arribar a la Generalitat, a instàncies de la Policia Local del Masnou, i de les reunions que s’han mantingut amb els responsables de la Direcció General de Carreteres per valorar diverses propostes de millora de l’N-II a l’altura del Masnou.”

S’entenia doncs que l’actual govern, amb Joaquim Fàbregas al capdavant, havia portat tot el procés que havia finalitat amb les obres. Però només tres dies, i un allau de queixes, més tard la versió del web ha canviat, i força. La notícia ha desaparegut de portada i ara podem llegir una nova notícia que acaba així:

“L’actuació a la Nacional II és fruit d’una proposta que el consistori masnoví va fer arribar a la Generalitat fa dos anys.”

Allà on fa tres dies apareixia el nom del regidor avui hi apareix una referència a fa dos anys, just quan governaven uns altres. I no acaba aquí la grollera manipulació. A la notícia de fa tres dies podíem llegir:

“…Quim Fàbregas ha assenyalat el fet que es guanyarà fluïdesa en el trànsit en sentit Barcelona i probablement no es formaran les cues de vehicles habituals al davant de l’estació del Masnou. De la mateixa manera, es facilitarà la incorporació a l’N-II dels vehicles que ho fan tant des de la carretera d’Alella com des de Can Teixidor. A més, com a conseqüència de la millora de la fluïdesa del trànsit en sentit Barcelona, l’autobús urbà podrà assegurar un servei més puntual. Per tot plegat, el regidor ha assegurat que, alhora, s’aconsegueix una millora que augmentarà la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la zona més afectada, formada pels habitatges del carrer de Jacint Verdaguer.”

Vaja, sembla que fa tres dies el regidor estava encantat amb les obres… però avui ja no apareix la seva valoració a la notícia i ara ho han substituït per això:

“…l’Ajuntament vol assegurar-se que realment es compleixen els beneficis que Carreteres havia previst per a aquest tram de la via.”

En fi, que ara tot és culpa de “Carreteres” i dels que van enviar la proposta a la Generalitat. I el regidor, que fa tres dies treia pit al web municipal i a la Vanguardia, avui amaga el cap sota l’ala. Falta vergonya al consistori.

20130117-115343.jpg

El Masnou 1880

11 pensaments sobre “La poca vergonya de l’Ajuntament del Masnou

 1. Creen un greu problema ( ja veureu la cua a l ‘estiu) sensé solucionar les ques al Masnou que son degudes als semafors principalmente. Espero q rectifiquin. Rectificar es de savis. No se sí els politics ho son. Ara tenen una oportunitat

  1. Personalment considero més greu l’intent d’engany que denuncio en aquest post que l’error de la N-II. Si realment la Policia local, Carreteres, la Generalitat i (suposo) que els tècnics municipals consideren que el canvi serà positiu, què ha de fer un polític? El problema és que quan veus que l’has cagat no pot amagar-te, dones la cara i et treus les medalles que t’has posat fa tres dies…

 2. No se pas com ho van estudiar això. El que està clar es que s’ha fet el més malament possible i en comptes de millorar les coses, les han empitjorat i molt!

  Al vespre, quan és per allà les 20h, els dies de cada dia, es formen unes cues que arriben fins a més enllà de la rotonda de Montgat. I tot, perquè la única alternativa és agafar una autopista que com no, és de pagament. Vaja! Quina casualitat… En tot cas, si el que volien els que han proposat aquesta obra era que agaféssim més l’autopista per així passar TOTS per taquilla i treure’n algun benefici (ves a saber…), informar-los que per part meva no ho han aconseguit. Ja que amb moto encara que ara sigui mes perillós, seguiré agafant la nacional II. Només per tal de estalviar-me el peatge que em costaria cada dia poder arribar a casa meva.

  Gràcies!

  Un conductor indignat gràcies a la ineptitud d’alguns funcionaris que es pensen que fan les coses bé

   1. Estic d’acord amb tu Sergi. I bé, si es veu que un canvi no funciona, millor es torna a deixar com estava i no es continua molestant a tanta gent dia rera dia.

 3. Aquest tram de la N-II en debat (i amb raons) estaba així de tota la vida y
  i només es creaven cues en direcció Barcelona els diumenges per la tarda per la gent que tornava a Barcelona….En canvi ara hi ha retencions tots els dies de la setmana i practicament tota la tarda (de 15.00h. fins les 21.00H.). Realment una cagada de obres que espero que ho tornin ha deixar tal hi com estava…perqué abans en hora punta per anar cap a Barcelona no tardaves ni la meitat de temps que ara en fer exactament el mateix tram pero en direcció Mataró i sense ésser hora punta!!!!!
  Com sempre els qui decideixen les coses no en tenen ni idea i sempre ho paguem els ciutadans!!!!
  Esperem que rectifiquin!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s