Amenaces al Masnou

Masnou

Aquest matí ens hem llevat amb el nom del nostre poble en portada de molts mitjans de comunicació. Sembla que la persona que gestiona els comptes twitter del Partit Popular i les Nuevas Generaciones del Masnou va piular amb aquests allò que volia piular només amb el seu compte personal. Resultat: amenaces de mort al màxim representant de l’estat espanyol a Catalunya, Artur Mas. No cal dir que les piulades aparegudes al compte del Partit Popular del Masnou són inacceptables i que algú hauria de dimitir, potser els dos regidors que la formació té al Ple municipal?

Ara bé, no podem obviar quina és la relació al nostre poble del govern en minoria de CiU+ERC (o ERC+CiU depèn com es miri) i el Partit Popular. Recordem que el govern va començar la legislatura tenint 11 regidors i per tant majoria absoluta. Arran de la fugida al grup mixt de la número dos de CiU, el govern municipal va haver de començar a buscar socis per aprovar els grans projectes de la legislatura. Tot i que en un primer moment va semblar que el govern local buscaria recolzaments puntuals en els diversos grups, sempre s’ha acabat recolzant en el grup municipal del Partit Popular, el mateix que avui ha amenaçat de mort del president de la Generalitat.

Exemples destacats d’aquesta estreta col·laboració són el Pressupost 2012, el Pressupost 2013, el Pla d’Ajust, la polèmica modificació de la plantilla de l’ajuntament o l’augment injustificat de les quotes de les escoles bressol.

En els proper dies veurem com segueix l’escenificació del rebuig dels partits del govern a les piulades populars. Escenificació de disputes entre aquells que a l’hora de la veritat voten el mateix quan es tracta de defensar les polítiques socials. Aquells als quals només podem diferenciar per la bandera darrera la que amaguen polítiques econòmiques que sí són una autèntica amenaça per a la cohesió social del nostre poble.

2 pensaments sobre “Amenaces al Masnou

  1. em sembla … que barrejes turrons amb cigrons … estic completament d’acord amb tu que PP i ciU molts cops han anat de la maneta, pero crec q en els moments actuals que un partit que s’ompla la boca de legalitat, democracia, dialeg … que acusa als independentistes com jo de incitar ala violencia, y trencar la cohesió … faci amenaces de mort al dirigent del país escollit democraticament em sembla vomitiu !!!! … i suposo que si la llei de partits inclou lo de la exaltació de la violencia … s’ahuria d’legalitzar el PP?

    1. “No cal dir que les piulades aparegudes al compte del Partit Popular del Masnou són inacceptables i que algú hauria de dimitir” primer paràgraf.

      Aquest text però no és per dir el mateix que està repetint tothom. Aquest text és per recordar que els que ara que es posen les mans al cap amb el comportament del PP masnoví són les mateixos que sostenen un govern municipal amb els vots d’aquest partit polític que ara satanitzen. I no parlo només de CiU, marca catalana de la dreta conservadora, parlo d’una Esquerra Republicana del Masnou que porta tres anys defensant pressupostos aprovats gràcies amb el Partit Popular del Masnou. Menys cinisme i hipocresia no ens aniria malament a la política masnovina. Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s