Sobre les protestes postsentència del Procés

Política
Tot apunta a una confluència estranya entre joves indepes amb altres sectors socials desposseïts per la crisi. De joves universitaris sense futur a riders de Glovo passant per joves que migren sols. Una aliança clarament interclassista (en lo cultural i familiar) però basada en una materialitat futura comuna. Un fenòmen complexe d’explicar si espereu resoldre qualsevol cosa que es mou al vostre voltant mitjançant esquerres i dretes o Catalunyes i Espanyes.
 
Pregunteu-vos on seríeu si ara tinguéssiu vint anys havent crescut en crisis econòmica, sense massa esperança de futur en lo laboral i molt aprop de colapse medioambiental. Menys moralismes sobre la violència i més autocrítica sobre quin món hem construït.
 
 
Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s