On posem el focus també és política.

Política
Ahir manifestació contra els desnonaments a Barcelona. Un èxit amb milers de persones. Recordem que fa uns dies l’alcaldessa demanava per carta a Pedro Sánchez el mateix que demanava la manifestació d’ahir: Aturar els desnonaments.
 
Quina necessitat hi ha de posar el focus en aquesta minoria que van ocasionar desperfectes? No és això exactament el que ha fet sempre la classe política reaccionària? No seria més intel·ligent posar el focus en la majoria pacífica per crear sinergies en allò que teòricament vols, i no pots, fer des del govern de l’Estat?
 
Conec personalment força gent que està allà dins i sé que de tont@s no en tenen ni un pèl però queda algú que gosi aixecar la veu? Algú amb mirada més enllà de la institució?
 
L’únic contrapès que pots tenir que et permeti reforçar la teva posició minoritària i debilitada a l’interior del govern de coalició de l’Estat és la mobilització popular i dedicar-te a deslegitimar-la és cavar la teva pròpia tomba i facilitar les coses a l’extrema dreta per capitalitzar la indignació.
Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s