EMUMM: “Lo siento mucho. Me he equivocado. No volverá a ocurrir”

Educació, Masnou

Tant se val si ets monàrquic, juancarlista o republicà, sembla ser que últimament en política n’hi ha prou amb un “ho sento, ens hem equivocat” i tot queda arreglat. Quan algú replica: “però és que vostès podrien haver…”, la resposta és fàcil: “tothom es pot equivocar”, i qui dia passa, any empeny.

Doncs si, així va ser l’explicació de tot l’embolic de l’escola de música, que va passar de ser prescindible dijous passat a ser una prioritat del govern ahir al vespre. Tal i com fan els reis, el govern pren el pel al poble. Ahir va deixar clara la irresponsable improvisació i frivolitat amb la que tanquen servei educatius que ara sembla podrem salvar gràcies a la ràpida reacció ciutadana. Un cop més, sols el poble salva el poble.

Explicacions de Jaume Oliveras (ERC) sobre el tancament frustrat de l’EMUMM

Un pensament sobre “EMUMM: “Lo siento mucho. Me he equivocado. No volverá a ocurrir”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s