Comencem bé…

Masnou, Participació

El proper divendres 1 de Juny l’Ajuntament del Masnou ens ha convocat a una audiència pública per presentar els nou Pla i Reglament de Participació Ciutadana. Ja fa temps que esperem que els polítics ens presentin que han estat fent durant tot aquest període d’elaboració que va començar el més de Juliol passat.

Tot procés participatiu, la jornada de divendres ho és,  comença per una bona transmissió de la informació als ciutadans. Un ciutadà mal informat difícilment podrà participar de forma lliure i en igualtat de condicions respecte la casta política. Sembla que la regidoria de participació ciutadana no ha tingut en compte aquest aspecte, doncs el document que presentaran no esta acabat, queden articles per discutir en comissió informativa el proper 5 de Juny, i per tant, els ciutadans podrem opinar sobre un text que no és definitiu, una pressa de pel. Comencem bé el Pla de Participació 2012-15…

Alguns dels articles que s’ha d’acabar de discutir són prou importants. Com per exemple l’article 6 on es definirà la forma en que la ciutadania podrà presentar propostes (mocions) al Ple Municipal, una de les eines més importants que té la ciutadania per participar de l’acció política.

En definitiva, un cop més els que ens han de treure dels embolics, econòmics i socials, demostren una manca de seriositat preocupant, una precipitació sospitosa i una falta de professionalitat que ens hauria de fer reflexionar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s